Ana Sayfa1 Yaş Üstü YemekAra öğünKinoa unlu glutensiz poğaça

Kinoa unlu glutensiz poğaça

-

Kinoa unlu glutensiz poğaça malzemeleri

  • 2 adet orta boy patates
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta
  • 3 yemek kaşığı kinoa unu
  • 1 paket kabartma tozu veya karbonat

Kinoa unlu glutensiz poğaça yapılışı

  • Patatesleri haşlayıp ezin
  • Ezilmiş patatesin içine yumurta sarısı hariç tüm malzemeyi ekleyip yoğurun.
  • Elinize yapışmayacak kıvamda yumuşak bir hamur elde edeceksiniz.
  • Üzerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20 dakika kadar pişirin.
  • Üzeri kızarıp kabardığında poğaçanız hazırdır. 
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.