Dr. Aşkın Güra
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Aşkın Güra 2010 yılından bu yana kendi muayenehanesinde ve Memorial Antalya Hastanesi bünyesinde çalışmaktadır.

Eğitim İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ:Tıp Doktoru Eğitimi  1984 – 1990 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ:Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığı 1992-1997 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ: Neonatoloji Üst İhtisası 1998 – 2001 Bilimsel Yayınları

  • Dergilerde yayınlanmış yurt içinde 6, yurt dışında 10 makalesi bulunmaktadır.
  • Kongre ve sempozyumlarda sunulmuş yurt içinde 25, yurt dışında 10 bildirisi bulunmaktadır.

Katıldığı Mesleki Eğitimler, Kurslar ve Konferanslar

  • Norfolk Virginia Children’s Hospital’s of Kings Daughters
  • NRP (Neonatal Resüsitasyon Programı) Uygulayıcı Eğitimi
  • NRP (Neonatal Resüsitasyon Programı) Eğitimci Eğitimi
  • ÇİLYAD (Çocuk ile Yaşam Desteği Kursu)

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Aşkın Güra 2010 yılından bu yana Memorial Antalya Hastanesi bünyesinde çalışmaktadır.

Adres: Fener Mah. Fener Cad. Fener İş Merkezi, A-2 Blok, Daire 12
Muratpaşa / Antalya Tel: 0 (242) 324 65 55

Atahan Başaran yaşamın resmini çizdi

Bir bebek doğduktan sonra sadece doyurulmaya, bakım verilmeye ve  kucaklanıp sevilip kendini güvende hissetmeye ihtiyaç duyar. Anne ve baba bu ihtiyaçlarını karşılayan ve aynı zamanda doğumdan erişkinliğe varana kadar bu yolculuk sonunda oluşacağı kişinin...
Çocuklarda doktor korkusu nasıl aşılır?

Çocuklarda doktor korkusu nasıl aşılır?

Okul öncesi çağı çocukların neredeyse *yarısı*nda doktor muayenesi hem çocuk hem de ebeveynler açısından stresli geçebilmektedir. Bu deneyimin daha mutlu yaşanabilmesi için öncelikle nedenlerinin mümkün olduğu kadar anlaşılması ve azaltılması için bazı önlemlerin alınması...
Ek gıdaya geçiş süreci

Ek gıdaya geçiş süreci: Patron = Bebek!

Beslenme öğrenilebilen ve öğrenilmesi gereken bir davranıştır. Bebeğinize 6. Ayını doldurduktan sonra tamamlayıcı beslenme ya da ek gıda olarak adlandırdığımız bazı besinleri teklif etmeye başlamanız gerekmektedir. Ek gıdaya geçiş süreci esnasında asıl hedefimiz sağlıklı...