İçeriğinde hayvansal protein bulunmayan, besin değeri yüksek yüzde 100 bitkisel çeşit çeşit vegan dondurmaları Mado misafirleriyle buluşuyor. Vegan dondurma, inek sütü proteini alerjisi olanlar için de güzel birer alternatif.

Vegan dondurma severlere güzel haber!

Vegan beslenmek isteyen, hayvansal ürün tüketimini sınırlandırmaya çalışan ve yeni tatlar arayanlar vegan dondurmalarıyla ‘bitkisel serinlik’ yaşayacak. Vegan dondurmalar protenini bitkiden, lezzetini doğadan alıyor. Yüzde 100 bitkisel olan vegan dondurmalar hindistan cevizli sütlü, bitter çikolatalı, fındık sütlü, frambuazlı ve vişneli çeşitleriyle Mado’larda misafirleri bekliyor.

Günümüzde gerek sağlık gerek ise kişisel tercihler doğrultusunda bitkisel kökenli beslenme oldukça yaygın ve ilgi görmekte. Çocuklarda çeşitli besin alerjileri, yetişkinlerde ise daha çok kişisel tercihler ve sağlıklı beslenme trendleri bitkisel ağırlıklı beslenmeyi ön plana çıkartmakta. Özellikle süt proteini alerjisi olan, çocukların aileleri yaz aylarında sıkça yenilen dondurma için sütsüz alternatif bulmakta zorlanıyorlar. Yeni çıkan vegan dondurmalar iyi bir alternatif oluyor.

Yüzde 100 doğal, şeker ilavesiz

Formuna dikkat ederken dondurma lezzetinden ayrı kalmak istemeyenler için de Mado’da şekersiz dondurmalar bulunuyor. Meyvelerin doğal şekeri ve bal ile tatlanan dondurma çeşitlerini menüsüne ekleyen Mado; şeker ilavesiz karadutlu, taze incirli, hurmalı, ballı bademli dondurmalarını tüm Mado kafe restoranlarda servis ediyor.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here