Fırında karnabahar 1 yaş sonrası çocuklar için

Fırında karnabahar topları

Malzemeler

1 küçük boy karnabahar
1 buyuk patates
1 orta boy havuç
1 tutam dereotu
1 adet yumurta
1 tutam tuz

Hazırlanışı

Karnabahar, patates ve havuç az miktarda su ile haşlanır. Karnabahar blenderdan geçirilir, yumurta dereotu ve tuz ilave edilir. Hafif yağlanmış fırın kabına kaşık ile top top dökülür ve 170 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar 20-25 dakika pişirilir.

Tarif: Tuğba Esentepe @Anneevilezzetleri

 

 

Reklam
Ailelerin ve uzmanların tercih ettiği yayın. Anne bebek çocuk sağlığı, gelişimi ve beslenmesi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.